Trunkrs: voor 23.59 besteld, morgen geleverd* ✅ Altijd sale ✅ Uitstekende klantenservice
Close
(0) items
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Kies je categorie..
  Filters
  Instellingen
  Zoek

  Binnendeurbeslag

  Wilt u binnendeurbeslag bestellen bij Luxesierbeslag.nl?

  Op deze pagina van Luxesierbeslag.nl, dé specialist op het gebied van exclusief interieur, is een ruim assortiment binnendeurbeslag te vinden. Alleen artikelen van topmerken, met een uitmuntende kwaliteit en een exclusief design zijn in onze webshop opgenomen. Onderaan deze pagina leest u alles wat u moet weten over de artikelen op deze pagina.


  Natuurlijk kunt u bij een specialist in binnendeurbeslag ook goede service verwachten. Dus, heeft u vragen over een artikel, klus of project? Mist u nog een artikel in ons assortiment? Neem dan gerust contact op met de specialisten van Luxesierbeslag.nl! Dat kan via de mail op klantenservice@luxesierbeslag.nl, telefonisch op 0224-273363 of krijg direct antwoord via de chat!

  Alles voor uw interieur bestellen bij Luxesierbeslag.nl

  Binnendeurbeslag bevat deurkrukken op rozet, deurkrukken op schild en losse rozetten. Deurkrukken op rozet worden vaak gebruikt voor binnendeuren zonder slot. Een los rozet kan dan geplaatst worden indien u toch een slot op de deur wilt plaatsen. Bijvoorbeeld op de deur van het toilet. Een deurkruk op rozet samen met een wc-rozet maakt een perfecte combinatie. Het is natuurlijk ook mogelijk om een deurkruk op schild te bestellen. Dit schild is al dan niet uitgerust met een sleutelgat. Indien u een slot op een deur wilt plaatsen, neem dan ook eens een kijkje bij de sloten, van woningbouwsloten tot projectsloten en magneetsloten.

  Wilt u een goede indruk maken bij uw gasten? Een eerste indruk is dan enorm belangrijk. De deurbel, de voordeurknop en de kapstok zijn dan een van de eerste dingen die uw gasten zien. Kijk daarom eens bij onze exclusieve  deurbellen, het voordeurbeslag of de kapstokhaken. Wat tegenwoordig ook vaak gebruikt wordt zijn zogenaamde onzichtbare scharnieren, met name de onzichtbare scharnieren van Argenta zorgen er echt voor dat een gesloten deur helemaal strak opgaat in de wand.

  Luxesierbeslag.nl staat voor exclusiviteit en service

  Waarom? Dat leest u op ons blog, waar allerlei instructievideos, handleidingen, tips en keuzegidsen te vinden zijn. Om u te helpen om de juiste producten te vinden. Daarnaast bieden wij een assortiment aan van echte topmerken, zoals Intersteel, J. Neves & Filhos, Olivari, Henderson en Argenta.

  Luxesierbeslag.nl voor 23:59 besteld? volgende dag in huis!  voor 10.00 besteld? Vanavond geleverd! bezorging in heel Europa specialist in exclusief sierbeslag voor uw interieur