✅ Altijd sale ✅ Uitstekende klantenservice
Close
(0) items
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Kies je categorie..
  Filters
  Instellingen
  Zoek
  RSS

  Blog

  Uw trapleuning monteren met trapleuninghouders van Luxesierbeslag.nl
  1 Uw trapleuning monteren met trapleuninghouders van Luxesierbeslag.nl
  Een mooie trapleuning maakt je trappengat helemaal af. Met de trapleuninghouders van Luxesierbeslag.nl kunt u zorgen dat uw trappengat compleet wordt. In dit blog leggen we uit welke trapleuninghouders er zijn en welke stappen u moet ondernemen om uw nieuwe trapleuning te bevestigen met behulp van trapleuninghouders.
  Verschillende soorten deurdrangers
  0 Verschillende soorten deurdrangers

  Met arm, zonder arm, met vrijloop of juist zonder vrijloop. En dan hebben we het nog niet gehad over inbouw of opbouw deurdrangers. Zie je door de bomen het bos niet meer? In dit blog leggen we uit wat de verschillen zijn tussen de verschillende soorten deurdrangers, zo weet je zeker dat je straks de juiste bestelt!

  De verschillen tussen paumelles en scharnieren
  0 De verschillen tussen paumelles en scharnieren

  Paumelles en 'traditionele' scharnieren zijn wel degelijk verschillend. Waar deze verschillen precies in zitten en wat de voor- en nadelen zijn van beide soorten scharnieren lees je in dit blog!

  1 De draairichting van een deur bepalen?

  De draairichting van de deur of van het raam is belangrijk om te bepalen voordat je een bestelling kan doen. Bij het bestellen van verschillende producten zoals sloten, scharnieren, raam- en deurbeslag is het van belang om rekening te houden met de draairichting, anders kan het goed zijn dat het niet past op de deur of het raam. De draairichting wordt  aangegeven volgens de DIN Normering (zie afbeelding), in dit blog gaan we daar verder op in zodat je altijd het juiste artikel bestelt!

  Schuifdeur bovenrails en onderrails - wat heeft u nodig?
  0 Schuifdeur bovenrails en onderrails - wat heeft u nodig?

  Alle soorten schuifdeurrails zijn op Luxsierbeslag.nl te bestellen, ook schuifdeurrails van topmerken zoals Henderson. Maar wat is nou precies het verschil tussen een boven- en onderrail? Heb je een onderrail perse nodig? Wat als je geen onderrail gebruikt voor jouw schuifdeur? Dat soort vragen worden in dit blog beantwoord.

   

  0 VIDEO - zo monteer je een deurdranger (inclusief afstellen)

  2 video's deze keer! Een video over het monteren van een deurdranger, na het monteren wil je natuurlijk dat de deurdranger ook perfect wordt afgesteld. Daarom hebben we nog een video gemaakt waarin wordt uitgelegd hoe je precies de sluitkracht, openingsdemping, etc. af kunt stellen!

  0 VIDEO - De draairichting van een deur bepalen doe je zo!

  Zie je door de bomen het bos niet meer? Wat is nou DIN 1, DIN 2, DIN Links, DIN Rechts, ... Het is beter om nog even zeker te weten hoe de draairichting van jou deur nou precies wordt 'genoemd' in vaktermen. In deze video wordt duidelijk gemaakt hoe je het beste de draairichting van een deur kan bepalen.

  0 VIDEO - Zo meet je de PC-maat en doornmaat

  In deze video wordt duidelijk gemaakt hoe je het beste de PC-maat en de doornmaat van een slot kunt opmeten. Zo weet je zeker dat je op Bouwsales.nl niet alleen het voordeligste, maar ook het juiste slot bestelt!

   

  0 VIDEO - Hoe meet je een cilinder?

  In deze video wordt duidelijk gemaakt hoe je een cilinder van een deurslot op kunt meten!

   

  0 Meubelbeslag online bestellen? Bekijk ons assortiment

  Meubelbeslag bestel je voordelig en snel op Bouwsales.nl. In dit blog lees je meer over de soorten meubelbeslag die je in ons assortiment kan vinden. Ook zetten we alle populaire meubelbeslag artikelen op een rijtje die vaak online besteld worden door de klanten van Bouwsales.nl.