voor 16:30 besteld? volgende dag in huis! m.u.v. brievenbuspakketjes + gratis bezorging vanaf 75,-* + bezorging in heel Europa + voor thuisklussers & ondernemers

Close
(0) items
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Kies je categorie..
  Filters
  Instellingen
  Zoek

  Luxesierbeslag.nl mag keurmerk 5-Sterrenspecialist voeren

  Luxesierbeslag.nl mag keurmerk 5-Sterrenspecialist voeren

  Luxesierbeslag.nl is als de specialist in sierbeslag al een begrip in Nederland. Bij Luxesierbeslag.nl kunt u voor een goed advies terecht bij de specialisten van de klantenservice, gemakkelijk te benaderen via de chatfunctie bijvoorbeeld.

  Anno 2018  is luxesierbeslag.nl officieel erkend als 5-sterrenspecialist. Het keurmerk wordt alleen toegekend aan bedrijven die garant staan voor goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Een goed advies is immers goud waard!

  De hedendaagse consument wordt steeds kritischer. Er zijn steeds meer aanbieders, waardoor men vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Dankzij het kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist wordt het voor de consument een stuk makkelijker gemaakt. Het keurmerk mag enkel gevoerd worden door bedrijven die vakmanschap, het geven van een goed advies en een uitstekende klantbeleving hoog in het vaandel hebben. Stuk voor stuk zaken die Luxesierbeslag.nl als vanzelfsprekend beschouwt!

   

  Alles voor een tevreden klant

  Bij Luxesierbeslag.nl hebben ze vanaf het begin begrepen dat het bij een winkel niet draait om slechts de producten. De beleving en het adviseren van je klanten is zeker zo belangrijk. “Nu er een maatstaf in het leven is geroepen voor klanttevredenheid wilde ik graag een erkenning als 5-sterrenspecialist. De visie van het keurmerk past gewoon bij ons. Een goed advies is immers goud waard. We willen de klant niet slechts een product verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen”, aldus de specialisten van Luxesierbeslag.nl

  “Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen”.

   

  Ervaringen van onze klanten

  Wij zijn trots op ons werk en trots op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze klanten het hebben ervaren, bekijk onze reviews op de 5-sterrenspecialist.

  Graag tot ziens op onze webshop luxesierbeslag.nl!

  Plaats uw commentaar